Moldova – Germania

Transport Pasageri Moldova - Germania

Preț călătorie: 100 / 120  / 140 €

Plecări zilnice ( ora stabiliți la operator)

 

Orice călătorie îți aduce un șir de impresii, iar drumul spre destinație face și el parte din ea. Mai ales când e vorba de un drum lung, precum e cel de pe ruta Moldova – Germania, e foarte important să-l parcurgi cu maxim confort. Călătoria înseamnă emoții pozitive, odihnă și relaxare, nu oboseală și stres.

Noi suntem cei, care au grijă, ca pe parcursul drumului să fii în siguranță, să te simți relaxat, confortabil și să ajungi repede. Pentru asta, îți punem la dispoziție experiența noastră și cele mai bune condiții. Poți avea deplină încredere în noi!

·             Șoferii noștri au o experiență mai mare de 10 ani, ei sunt garanția siguranței tale.

·             Toate vehiculele sunt dotate cu spațiu optim pentru bagaje, scaune confortabile, sisteme audio-video, GPS, aer condiționat, Wi-FI. Privești filme, asculți muzică, navighezi pe internet, citești.

·             Pentru că suntem axați pe siguranța și confortul pasagerilor pe care-i transportăm și ne facem lucrul la cel mai înalt nivel, cu noi, drumul pe ruta Moldova – Germania va însemna timp petrecut într-o ambianță plăcută, relaxantă, distractivă, încât nici nu-ți vei da seama cât de repede a trecut.

·             Scopul nostru este să facem tot posibilul ca pasagerii să rămână mulțumiți de faptul că ne-au ales pe noi și au ajuns la destinație rapid, în siguranță și cu maxim confort.

Confort Pentru Pasageri

Internet Wi-Fi

Aer condiţionat

Prize 220v

Spaţiu suplimentar pentru picioare

Însoţitor de bord

Ceai, cafea gratuite

Rezervare transport

 

[fc id=’1′ align=’center’][/fc]